Utflykter som du kan planera och beställa hemifrån innan du reser till Thailand

Allt om Thailandsresan erbjuder ett brett program  När det gäller utflykter i området kring Rayong, Mae Phim, Ban Phe Ko Samet. och Mae Ramphung. Du hittar utflykter för alla smaker och inriktningar, både till land och till sjöss. Varför inte utflykt till sjöss eller en annan utflykt på land. Alla utflykter sker med luftkonditionerade bussar.  Du beställer med fördel din utflykt redan hemifrån särskilt under högsäsong är det många som åker på utflykter och turer av olika slag och det kan vara bra att vara ute i god tid för att boka utflykt i Thailand. Våra utflykter passar bra till både vuxna och barn.

Säkra din plats på våra utflykter!

Under högsäsongen är det av stor vikt att vara ute i god tid!
den populäraste utflykten vi erbjuder är M/S Sunflower, en båtutflykt som många bokar flera månader i förväg. Passa på att boka din utflykt i samband med att du bokar ditt boende för garanterat säkrad plats!

Gör en förfrågan på utflykter!

Om våra utflykter

Allt Om Thailandsresan har under dom senaste 4 åren sålt och arrangerat utflykter för turister i Rayongområdet. De arrangemang vi erbjuder har bra service och stor erfarnehet av att du ska trivas på din utflykt i Thailand. Passar bra till både vuxna och barn.

Läs hela Utflyktsprogrammet här!