Transferservice till och från Bangkok Suvarnabhumi flygplats

När du har landat på Bangkoks internationella flygplats Suvarnabhumi kan du för smidighetens skull förboka transfer från och till Bangkok Suvarnabhumi flygplats. När du anländer står det en representant där med ditt namn på en skylt, smidigt! resan ner till Rayong kan påbörjas direkt utan onödigt krångel. Vi transporterar dig till våra boenden i Mae Phim, Suan Son, Mae Rumphung och Ban Phe. Restiden mellan Bangkoks flygplats till Mae Phim är ca. 2 timmar och resan till Mae Phim är på motorväg av god kvalité.

Förboka din resa från flygplatsen i Bangkok via Allt om Thailandsresan så kommer det en bil eller buss beroende på hur många personer ni är som reser. När ni har landat i Bangkok står där en representant med era namn på och resan till Mae Phim och våra andra boenden i Rayong kan påbörjas.

Fyll i om du vill ha transferservice redan när du gör en förfrågan hos oss för att få en så korrekt prisuppgift som möjligt!

Inrikesflygplatsen Utapao 

Bangkokairways flyger dagligen på både Koh Samui och Koh Phuket!
De erbjuder direktförbindelser till flygplatsen U-Tapao även kallad (Pattaya Airport) Från flygplatsen tar det ca 45 minuter med transfer till våra boenden.

Tips på övrig transfer du kan beställa vi oss!

- Ban Phe
- Classic Forest
- Rayong-Shopping
- Pattaya-Shopping
- Chantaburi
- Khao Chamao
- Tiger Zoo
- Kambodja (Piopet gräns)
- Trat färjeläget till Koh Chang
- Koh Chang hotell
- Don Muang Flygplats
- Utapao Flygplats
- Bangkok Hotell i citykärnan
- Pattaya Hotell
- Koh Chang-Suvarnabhumi flygplats
- Koh Chang-Bangkok Hotell citykärnan
- Hua Hin