Stanna länge i Thailand, boka långtidsboende

Är du pensionär och vill tillbringa större delen av kalla vintern i Thailand så har du stora möjligheter!
Som pensionär kan du tillbringa vintern i Thailand och din pension kommer att räcka långt. Det är väldigt billigt att bo och leva i Thailand. Att äta ute på alla restauranger som erbjuds är heller inte dyrt. En måltid för två personer på restaurang i Thailand stannar på under 100 lappen inklusive dryck. Handlar du mat i affärerna som tex. Tesco Lotus i Ban Phe och lagar mycket mat så stannar matkontot för 2 personer på ett par tusenlappar per månad för två personer.

Långtidsboende på Grand Beach
6 veckor 10%rabatt
12 veckor 20% rabatt
18 veckor och därutöver 30% rabatt
>> Förfrågan på långtidsboende

Att vara lång tid i Thailand på semester kräver lite förberedelse med visum, du kan få beviljat 2 månaders visum redan hemifrån sedan kan du göra ett par resor till gränsen för att förnya ditt visum in i Thailand igen men även 1 års long stay visum går att ordna! Kontrollera med den Thailändska ambassaden om vad som gäller. I våra områden är den bästa tiden för långtidsboende från oktober fram till sista April då det lugnar ner sig med resenärer som semestrar i Thailand. Du kommer hem utvilad och välkomnar den svenska våren med blommor och utslagna träd.

Vi har stor erfarenhet av långtidsboende i Thailand och alla våra boenden kan hyras för 1 och upp till 6 månader eller 1 år beroende på hur länge du vill stanna i Thailand. Det är enkelt du lever gott på din svenska pension och du kan på ett smidigt sätt ta ut pengar i alla uttagsautomater som finns utplacerade i varje gathörn. Sätt dina löpande räkningar på autogiro och res ner till Thailand och lev gott under årets kallaste period. Som pensionär lever du billigt och din pension räcker långt och du kan även unna dig lite lyx såsom massage på stranden och härligt mysiga restaurangbesök för att smaka av det Thailändska kökets kulinariska rätter.    

Som pensionär kan du stanna länge i Thailand. Våra boenden kan bokas från 1 månad och upp till 1 år
Långtidsboende Thailand passar dom flesta pensionärer.

Nyttiga länkar

Här radar vi upp några användbara länkar som kan komma till pass om du ska stanna länge i Thailand!
Information är ej turistrelaterad
Föreningen Svenskar i världen
www.swedenabroad.se/bangkok