Visum och visumregler Thailand

Visum till Thailand Visum till Thailand


Som svensk medborgare får man Automatiskt stanna i Thailand i 30 dagar utan visum. När du ankommer till Thailand får du en stämpel i passet som talar om hur länge som du får stanna i landet, det är det som i dagligt tal heter turistvisum.

Planerar man att stanna längre en 30 dagar i Thailand så behöver man ansöka om ett turistvisum double och triple entry.
Turistvisum kan man ansöka om hemma i sverige innan avresan på den Thailändska ambasaden eller det Thailändska konsulatet, eller så tar man en visumresa till Kambodja

Kontrollera alltid vad som gäller för din vistelse i Thailand, reglerna ändras under tiden. skulle du åka utan visum för en långtidsresa så kan det bli onödigt många resor till gränsen, då man normalt bara får 14 dagars förlängning. Ansöker du om visum redan hemifrån så blir det betydligt smidigare om du ska stanna länge i landet. 

Visumresor Kambodjas gräns

Visumresa till Kambodjas gräns
Är du långtidsboende i Thailand kan det behövas resa för att förnya sitt visum, Vi erbjuder dagsturer till Kambodja för att förnya ditt visum. Kontakta vår personal på plats så hjälper dom dig att boka visumresa eller som det kallas "Visarun"
I resan ingår hämtning ifrån ditt boende, resa tur och retur Kambodja gräns

Kontakta ambassaden

Sök visum via ombud!