Tjänster och Service under din vistelse i Thailand

Vi erbjuder en hel del tjänster som vi hoppas ska göra er semester och vistelse i Thailand bekväm och bekymmersfri. Så passa på och njut av strand sol och bad och låt oss ta hand om städning och tvätt samt hjälpa till med hyra praktiska fordon.
 


Städservice på Grand Beach och Palm Leaf
Liten städning: I vår lilla städning ingår städning och tvättning av golv, diskning, byte av sängkläder, Liten städning tar normalt två timmar, ring oss för bokning.

Pris:
Beställs på plats och betalas till husfrun

Stor städning: I vår stora städning ingår städning och tvättning av golv, diskning, byte av sängkläder, dammning av alla ytor, putsning av fönster. Stor städning tar normalt fyra timmar, ring oss eller prata direkt med husfrun för bokning.

Pris:
Beställs på plats och betalas till husfrun

Tvättservice:
I närheten av våra boenden finns både tvätterier och tvättomater till bra priser!

Uthyrning av motorcykel/Moped:
Vill man kunna röra sig fritt i området rekommenderar vi att man hyr motorcykel eller Moped, alla våra motorcycklar och mopeder är stöldförsäkrade och hyrs ut komplett med hjälm.
Alla motorcyklar och mopeder som vi hyr ut är helautomatiska så det är lätt att lära sej att köra även om man inte har så mycket erfarenhet sedan tidigare.
Vi rekommenderar alltid a
tt ni bokar motorcykel i god tid innan resan då det periodvis kan vara ett begränsat utbud.

Hyra Sareng (Saleng)
Är man lite fler personer tex en liten familj så kan saleng vara ett bra alternativ.
En saleng är en Lätt motorcykel med sidovagn och man utan problem åka tre till fyra personer i en saleng. Till skillnad ifrån våra motorcyklar så är salengerna halvautomatiska och kräver lite mer vana och förmåga av föraren.
Alla våra salenger hyrs ut komplett med 4 hjälmar.
Vi rekommenderar alltid att ni bokar Sareng i samband med ditt boende  då det periodvis kan vara ett begränsat utbud.

Hyra bil
Vill man kunna åka lite längre turer så kan det vara en bra ide att hyra en bil.
Man kan som svensk köra bil i Thailand med ett internationellt körkort, internationellt körkort ansöker man om på vägverket, så se alltid till att du har ett giltigt körkort för att köra i Thailand

Svenska Skolan i Ban Phe
I vårt område, mellan Mae Phim och Ban Phe ligger Eastern Swedish School, eller som den kallas svenska skolan i Ban Phe. Det är en svenskledd skola av mycket hög kvalité och som rekommenderas av oss. Läs mer >>här