Restauranger och nattliv i Mae Phim Thailand

Restauranger och nattliv Mae Phim
Har du köpt en flygbiljett till Thailand för att hitta röj och festa nätterna igenom så ska du inte välja Mae Phim,  Här är läget lugnt och fridfullt Det är kanske därför att så många väljer att återvända till Mae Phim. Nu kanske det låter som att Mae Phim är världens tråkigaste ställe att semestra på, tvärt om här hittar du familjära och trevliga uteställen som är restauranger, några med livemusik och andra spännande barer och restauranger. På restaurangerna är barnvänligheten bra

Buffalo Bill
Buffalo Bill Steakhouse i Mae Phim erbjuder lekhage för barnen ett bra sätt för föräldrarna att få en liten break just under måltiden. Buffalo Bill erbjuder möra biffar från Australien och ett stort utbud av hamburgare. På övervåningen finns det möjlighet i att utmana i ett parti biljardspel.

Poppies Bageri & Minimart
I samma hus som restaurangen Buffalo Bill finns, ligger också Poppies Bageri. Varje morgon vallfärdar folk hit för att köpa färska frallor och härligt goda kanelbullar. I Poppies minimart finns en del svenska delikatesser såsom Kalles Kaviar och ost.

Tequila Sunrise
En annan välkänd och bra Restaurang i Mae Phim heter Tequila Sunrise och ligger längs med huvudvägen. Restaurangen erbjuder en bred meny och även en del svenska rätter. Tequila är populärt och för att vara säker på att få bord ska man vara på plats tidigt eller senare när barnfamiljerna har gått hem. Både Buffalo Bill och Tequila Sunrise erbjuder också ett brett urval av Thailändska rätter.

Barer och caféer
Fortsätter du att promenera längs huvudvägen hittar du små caféer och barer där du kan slå dig ner en stund för en öl eller en god Cocktail eller något annat läskande att dricka.

Restaurang Buffalo Bill och Poppies bageri i Mae Phim