Stränderna i vår del av Thailand

I de delar vi erbjuder boende finns många bra stränder. Det finns små oaser bland många olika stränder att välja på. Här finns Mae Phim, Son Suan, Kim Beach, Coca Cola Beach och många flera stränder Upptäck din egna favorit genom att åka runt och testa de olika alternativen som finns. De allra flesta erbjuder både resatuarnger, barer samt erbjuder den traditionella thaimassagen. Ett bra sätt att uptäcka stränderna kring Mae Phim är att hyra moped eller en sareng och börja upptäcka stränderna på egen hand. De flesta stränderna är barnvänliga i vårt område.

Mae Phim Beach

Mae Phim Beach är känd för att vara långgrund och är en lång strand med många olika ställen att avnjuta en lunch eller dricka något kallt eller bara slappa under alla parasoller som finns uppsatta. Mae Phim stranden är ett självklart utflyktsmål om man bor i och kring området Mae Phim. När du besöker Mae Phim stranden är det också självklart för dig att få se lastbilen som åker runt och säljer leksaker. Badleksaksbilen som den också kallas åker frammåt och tillbaka längs strandvägen i Mae Phim, den säljer badbollar, badankor, madrasser och båtar. Priserna är låga och bilen är ett roligt inslag inte minst för barnen som blir stormförtjusta i badleksaksbilen.

loading...

Coca Cola Beach, Mae Phim Rayong

Coca Cola Beach 5 minuter från Mae Phim! En mysig och omåttligt populär strand i och kring våra boenden. Det finns flera restauranger att välja på för intag av en god och prisvärd lunch. Denna strand erbjuder Thaimassage i olika prisklasser. på Coca Cola Beach kan du även ordna födelsedagskalas, bröllop och andra spännande aktiviteter. Fyller du jämt kan du med fördel anordna festen på Coca Cola Beach i Thailand.

loading...

Silver Beach

Nära  våra boenden på Palm Leaf  ligger Silver Beach, en ganska orörd strandremsa som man inte ska vara förvånad om man kan disponera helt för sig själv. Packa picknickorgen och upptäck Silver Beach!
Från huvudvägen är det flera små stigar och vägar som leder ner till stranden.

loading...

Kim´s Beach Thailand

Kim´s beach är känd för sin gästvänlighet god mat och höga service. Stranden är populär bland svenskar och erbjuder gratis transport från olika boenden i närområdet. Utan kostnad får du också låna solsängar och parasoller. Kim´s restaurang erbjuder en bred meny och det finns traditionell thaimassage att få i någon av de enkla men mysiga strandhyddorna.

loading...

Suan Son Beach

Suan Son Beach är stranden bredvid den lilla fiskestaden Ban Phe. Utmed stranden finns många restauranger och det finns gott om plats på stranden för sol och bad.

loading...

Mae Rumphung Beach Rayong

Mae Ramphung har en lång och finkornig strand. Stranden är barnvänlig då det är långgrunt. Passa på att upptäcka nya spännande stränder under din vistelse i Thailand.

loading...