Nois Café & Restaurang i
Mae Rumphung

Noi välkomnar dig alltid med ett Leenede och ett "Hehej"

Är du på semester i området kring Ban Phe och Mae Rumphung ska du absolut prova Noi:s Café även i folkmun kallat "Hovslagar´n" Noi som även talar svenska ser till att du inte är hungrig när du går därifrån. Noi som på sommaren bor i Sverige hittar nya spännande rätter att lägga till på menyn och det smakar alltid bra och du får en bra service. Du hittar restaurangen straxt innan kröken mot Mae Rumphung stranden om du kommer från Ban Phe. 

Räkfrossa
Några gånger per månad bjuder Nois upp till både räkafton och grillafton, räkor kokta på svenskt vis kan det smaka bättre när det är varmt?  Till räkbuffén serveras en god Aioli och tillhörande smör och bröd och du äter så mycket du orkar.

Pannbiff med lök
Är du riktigt sugen på något gott ska du prova Nois goda Pannbiff med lök, stora portioner och väl tillagat, och sluter du ögonen och blundar du så kan du tro du sitter hemma i Sverige och äter!

Julbord
Varje julafton brukar Noi bjuda in till ett svenskt traditionellt julbord. Du hittar de flesta förekommande rätterna som ska vara på ett julbord, serverat i Thailand. Normalt är det förbeställning på dessa evenemangen som julbord, räkfrossa och grillafton. Är du sugen på någon av dessa evenemang, stanna till och ta en kopp kaffe och anmäl dig!

Traditionell Thaimat
Även om Nois är specialiserat på Svensk traditionell husmanskost så hittar du även några väl valda Thairätter att avnjuta i den mysiga trädgården som restaurangen är belägen i.

Menyn är varierande med allt från nybakta bullar till stekt fläsk med löksås, raggmunk mm.  Är du sugen på svensk mat ska du Absolut besöka Nois Restaurang i Mae Rumphung. 
 

Hitta till Nois Café och Restaurang i Mae Rumphung

Klicka för förstoring

Nois utsöka Pannbiff med lök
Nois Berömda räkmackor
Grillafton på Noi:s Café i Mae Rumphung
Räkafton på Nois Café i Mae Rumphung
Nois Restaurang i Mae Rumphung
Utanför Nois café Mae Rumphung