Marklägenhet på Palm Leaf 73Kvm 6 bäddar nära poolen

Objektsnummer B104 (fylls i vid manuell förfrågan) >> Manuell förfrågan
Lägenhet nära Silver Beach 5 bäddar, med möjlighet till extrabädd & babysäng

Smart planerad marklägenhet med mycket huskänsla och nära poolen i Palm Leaf condominium. Palm Leaf ligger i Rayong, och strax öster om Ban Phe, inte långt från Mae Phim. som är känd för sina fiskrestauranger! Mycket bra läge, med bara 500 meter till den kilometerlånga stranden Silver Beach.

Om fastigheten:
Lägenheten B104 är 73 m² och ligger på markplan och i direkt anslutning till Poolen, består av 2 sovrum, varav det ena har våningsäng, vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer kombinerat barkök med möjlighet till extrasäng, badrum och en stor balkong/terass på framsidan med utsikt snett ut mot poolområdet.

Området:
Fastigheten är belägen i Rayong, som ligger 15km öster om Ban Phe, med anknytning till den lilla byn Plong Saway. Här finns det mesta man behöver, t.ex. ett bageri, flera frisörer, vårdcentral, Internet-kaféer, små genuina thairestauranger och livsmedelsbutiker. På den lokala marknaden kan man köpa allt, från verktyg och hantverk till mat, från olika delar av Thailand. Man kan enkelt ta sig till Ban Phe, Mae Phim och även Rayong City med den lokala taxin Songtaew. Taxin går längs beachroaden med närmaste taxistopp, bara 150 meter från lägenheterna.

Utrustning:
Smart TV, brödrost, kaffekokare, smörgåsgrill, elvisp, hårfön, mikrovågsugn, vattenkokare och övrigt som ingår i ett självhushåll.

Bredband med WIFI utan kostnad ingår i hyran!

Pris:
Per dygn 1280 THB
Högsäsong 1 December-31 Januari
Per dygn 1600  THB
El, Vatten ingår ej (ca. 1000 THB per vecka vid normal användning)
Tvättservice finns även på området

Yta: 76 m2 (Markplan)
Parkering: Gemensam
Pool: Gemensam med relaxpool
Byggår: 2012-2013
Område: Rayong, Ban Phe, Mae Phim Thailand
Strand: 500 meter, Coca Cola Beach ligger i närområdet
Objektsnummer B104  >> Förfrågan

Se filmklipp från Palm Leaf!

Var ligger Palm Leaf?

Klicka på bilderna

Sök flygbiljetter till lägsta pris!