Om oss på Allt Om Thailandsresan!

Vi som driver Allt Om Thailandsresan heter Sunshinehouse Ltd, Vi har tillsammans över 60 års erfarenhet av resor och reseproduktion till Thailand.
Vi både bor och verkar på platsen sedan år 2008. 
Under högsäsong arbetar 3 personer aktivt med att ta emot gäster och anordna utflykter. Allt för att du ska få så bra semester som möjligt! Vi talar svenska och har också byggnation och försäljning av hus och lägenehter i området. Är du intresserad av detta kan du besöka Sunshine House i Thailand eller Thailandsbostäder som också ingår i företagsgruppen. Området Palm Leaf är byggt av SunshineHouse!

Vår idé och målsättning

Allt Om Thailandsresans grundidé bygger på lägre priser om du syr ihop din resa på egen hand! Vi tillhandahåller allt du behöver! Hos oss bokar du boende och flygplatstransporter! Flygbiljetterna hittar du också hos här på sidan, men bokar och betalar till den resebyrå som erbjuder dig vad som överensstämmer med det du vill ha i fråga om pris och restid.

Lite Billigare... Lite Smidigare...
Res med reguljärflyg och boka flygbiljetter samt hitta ett bra boende på egen hand via oss. Målsättningen är att du ska kunna göra detta för halva priset mot att åka på charterresor eller samma låga pris som restresor 

Hos  oss är det smidigt, En representant från oss möter upp dig!
Kan det bli enklare?

>>Vad tycker våra gäster om oss?

Välkommen till Thailand hälsar alla vi på,
SunshineHouse Ltd

Var finns vi?

Företagsgruppen

Sunshinehouse.Co,Ltd
69/7 Moo 2. Tambon. Chakpong.
Maeng Rayong 21190 Thailand.

Sunshinehouse Hemsida