Frågor & Svar hyra boende i Thailand

Här finner du frågor och svar kring att hyra boende i Thailand av Allt Om Thailandsresan.

Vad är minsta hyresperiod?
När du hyr hus eller lägenhet av oss i Thailand är du flexibel  vi har ingen minsta hyrespoeriod,(Vissa objekt har  krav på 1 vecka) vi har även inchekning alla dagar i veckan.
Vi tar hänsyn efter att du ska kunna hitta bästa pris på flygbiljetter.
Med detta system blir du också mer flexibel när du ska söka efter flygbiljetter då priserna kan skilja sig beroende på vilka dagar man söker efter flygbiljetter.


När betalar jag?
När du bestämt dig och vill boka ditt boende så får du en bokningsbekräftelse på mail. 5 dagar efter bokningen erlägger du en deposition på 30% av den totala hyrespriset. Resterande belopp ska vara Allt om Thailandsresan tillhanda senast 30 dagar innan tillträdesdag. Eller direkt på plats vid ankomst till Allt Om Thailandsresans representanter.

Hur betalar jag?
Du bokar i valutan THB (Thailändska Bath) när du väl ska göra en inbetalning så kommer en bekräftelse med våra bankuppgifter var du betalar in till och till vilket kontonummer till vår bank i Thailand.


Vad händer om jag inte kan åka?
Skulle du bli sjuk och inte kan åka återbetalas ingenting av depositionen. Kontrollera i din hemförsäkring om vad som gäller. Om du slutbetalat hela hyresarvodet får du tillbaka 75% av totalbeloppet mot uppvisande av läkarintyg.


Vad ingår i hyran & vad ingår inte i hyran?
I hyran ingår allt som står beskrivet under respektive objekt. El och vatten samt slutstädning ingår inte i hyran. Det betalas i förväg eller på plats beroende på vilket som är ditt hyresobjekt. Förbrukningen av el är mycket beroende på hur mycket Aircondition du använder. I offerten du får av oss lägger vi med slutstädning så du lättare ser vad priset blir.

 

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med städning och tvätt  under din vistelse i Thailand?
Allt Om Thailandsresan erbjuder flera tjänster för att du ska få mer tid över för din semester.

Allmänna Hyresvilkor