Hur hittar du billiga flygbiljetter?

Alla flygbolag liksom alla andra branscher vill naturligtvis ha så mycket betalat som möjligt för sina tjänster, flygbranschen är inget undantag. Vilka är då hemligheterna med att hitta bästa priserna på flygbiljetter?

Vi ska komma ihåg att flyget används främst för arbetsrelaterade resor och det påverkar en del vad gällande när och hur du kan hitta de lägsta priserna. Därför är avgångar, dvs dagar som är mindre frekvent resande och just dessa dagar är tisdagar, onsdagar och torsdagar kontentan är att dess dagar som regel ger lägst priser på flygbiljetter.

Vad gällande ledigheter, självklart har flygbolagen koll på när det är ledigehter från skolor och universitet, därför kan det många gånger löna sig att söka efter flygbiljetter någon eller några dagar innan en ledighet börjar. Andra knep kan vara att resa på obekväma dagar och julafton, nyårsafton med flera är sådana dagar som det kan vara lönt att göra en sökning.

Det finns inget hokus pokus med att hitta bra flygbiljetter till låga priser, men ytterligare ett tips kan vara att resa konstiga vägar, Hur dumt den än låter så kan det faktiskt ge ett betydligt lägre pris att resa en omväg för att göra ett riktigt fynd. Kan du dessutom resa med byte ger det också generellt ett bättre pris. Är du inte kräsen och kan ta några timmars sömn i en flygplatsstol någonstans i världen, så kan det innebära många sparade tusenlappar.

Många flygbolag som flyger till Bangkok erbjuder kampanjpriser och om du söker efter dessa priser så kan du ofta hitta en bra resa till Thailand.

Det bästa du kan göra är att använda dig av prisjämförelse på flyg och sedan välja den resebyrå som erbjuder det lägsta priset på flygbiljetter.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter