Julstress i Thailand

Tillhör du en av så många andra att du känner stor press och stress på att allt ska vara perfekt till julafton. Mat ska handlas, julklappar ska köpas in, maten ska även lagas och inte minst att griljera julskinkan. När julafton kommer så är förväntningarna stora på vad som komma skall. Du är inte ensam om att känna alla dessa måsten som måste göras inför kommande julhelger. Är det värt allt slit och släp för några ynka dagar där allas förväntningar är över skyarna?

Byt julstress mot avkoppling och kosta på dig själv och dina nära kära den bästa julklappen ni kan få, kalla den för att ”Vara Tillsammans”

Till Thailand åker många jultrötta människor från Sverige och övriga skandinavien. Du får sol och bad i princip obegränsat. Skulle du resa med reguljärflyg och boka eget boende så behöver inte er gemensamma julklapp alls bli dyr. Tar du alla pengar som du lägger ut på julklappar och julmat så lever du gott  två till tre veckor som er resa kan tänkas att pågå.

Resa till Thailand på julresa är också en bra paus från den kalla och mörkaste perioden vi har i Sverige. Du kommer hem påfylld med D vitamin och vägen till våren känns betydligt kortare än om du skulle vara hemma. Boka en julresa till Thailand och känn friheten att komma bort från alla måsten och annat och umgås med dom du tycker allra mest om, fördela din budget och du kommer att få råd! Prova att resa till thailand över jul och nyår du också!

Du hittar många bra boenden att hyra i Thailand, flygbiljetter med reguljärflyg!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter