Tequila Sunrise i Mae Phim

Sugen på västerländsk mat under din vistelse i Mae Phim? Då ska du absolut besöka Tequila Sunrise som ligger beläget inne Mae Phim med den vackra stranden som sin närmsta granne, Vill du i samma stund se en vacker solnedgång så kan du besöka Tequila sunrise vid runt kl. 18:00 då solen sakta sänker sig ner över de närbelägna bergen. Passa då också på att beställa deras specialdrink som, ja som just är Tequila Sunrise.

Restaurangen är känd för sina goda snitzlar, varje onsdag kallar dom för snitzeldag och då är det extra mycket kärlek nedlagt på dessa panerade och välstekta delikatesser. Chefskocken på Tequila är tysk och håller med järnhand ett vakande öga i köket för att servera den bästa maten till gästerna. Menyn är varierad mellan vällagad god Thaimat till svenska köttbullar med lingonsylt.

Tequila är omåttligt populär så kom i god tid innan det vankas middag för att vara säker på att få plats. Ett besök på Tequila är ett måste om du är i Mae Phim på semester, du kommer garanterat inte att ångra ditt besök. Vi ska också tillägga att personalen är duktig och talar bra engelska och gör din upplevelse extra bra.

Personalen på Tequila sunrise i Mae Phim Thailand
Kökspersonalen på Tequila Sunrise Restaurang Mae Phim
Glada gäster på Tequila Sunrise i Mae Phim Thailand

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter