Palm Leaf hus och lägenheter, nära Mae Phim i Thailand

Området Palm Leaf i Thailand ligger 2 mil öster om Ban Phe i Rayongprovinsen och bara två timmars bilresa från Bangkoks flygplats Suvarnabhumi. Området består i ett antal friliggande villor och för närvarande 2  stycken hus (condominium) med vardera 8 lägenheter i varje. På Palm Leaf finns också en swimmingpool med en egen relaxpool för extra avslappning under din semester i Thailand. Alla hus och lägenheter på Palm Leaf i Thailand är privatägda och ägs till stor del av svenskar som har valt att ha sitt andra hem i Thailand.

De allra flesta lägenheterna är olika utformade med olika inredning, men också i olika storlekar. Den minsta lägenheten är 47 kvadratmeter medans den största lägenheten är på hela 76 kvadratmeter. De friliggande husen på området ligger på 90 kvadratmeter.

Området på och omkring Palm Leaf är barnvänligt, det är 150 meter ut till huvudvägen och trafiken nära Palm Leaf endast består i att det ibland kan köra förbi någon bil eller moped. På Palm Leaf kan du koppla av då närheten till trädgården och poolen är precis utanför dörren.

När du hyr lägenhet eller hus på Palm leaf, har du nära till bra stränder och ett brett utbud på att göra saker på egen hand. Ett självklart argument är också närheten till Koh Samet och dom andra öarna i området. Palm Leaf ligger 5 minuters resa till Mae Phim och mae Phim är känd för att ha ett bra utbud av fiskrestauranger. Du hittar annan mat också och det finns flera kända och inte minst väldigt populära restauranger i Mae Phim.

Hitta till Palm Leaf!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter