Bättre dricksvatten med vätskeersättning?

Det är allmänt känt att du inte ska dricka vattnet ur kranen i Thailand utan ska istället köpa vatten på flaska. Du kan köpa dricksvatten i princip överallt, alla butiker och andra typer av kiosker säljer dricksvatten på flaska. Men hur bra är dricksvattnet vi köper?

Allt vatten vi köper på flaska i Thailand är väldigt rent, faktiskt alldeles för rent för att det ska vara perfekt, problemet är att alla mineraler och salter som är nyttiga för oss människor är bortfiltrerade ur vattnet som vi köper på flaska,  Man kan likna detta som det är destillerat. Vad ska man då göra för att få i sig alla nyttiga mineraler och salter? Det finns vissa mineralvatten speciellt med salter och mineraler som vi behöver, men det rekommenderas också att du tar en eller ett par tabletter vätskeersättning varje dag. Vätskeersättningen innehåller alla viktiga salter och mineraler som din kropp behöver när du vistas i det varma klimat som Thailand erbjuder. På svenska Apotek kan du köpa vätskeersättning, du kan också köpa Elektrolyt som dom kallar det i Thailand det finns på apoteken runt om i hela landet. Det fungerar alldeles utmärkt med den inhemska vätskeersättningen, men färgen på ersättningen ser i vissa fall osmaklig ut därför kan det vara en god idé att köpa med sig hemifrån innan du åker i väg på semester!

Drick mycket vätska innehållande vätskeersättning och håll dig fri från att bli hängig eller kanske ännu sämre, bli sjuk och sängliggande. Genom att dricka mycket vätska sköljer du även kroppen fri från bakterier och annat, grundregeln är ju också genom att dricka mycket vatten hjälper dig på traven att vara frisk och kry under din semester i Thailand.

Vad vill du göra nu?
>> Söka flygbiljetter till Thailand
>> Söka & Boka hotell i Bangkok
>> Söka efter semsterboenden att hyra
>> Se på filmklipp

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter