Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna?

Hur hittar man de de billigaste flygbiljetterna till Thailand?

Att hitta bra och billiga flygbiljetter till Thailand kan ibland vara knepigt! Utbudet av flygbiljetter är enormt och många flygbolag är med att slåss om att få dig ombord som resenär. Utbudet på flygbiljetter från skandinavien är ganska stort då framförallt flygbolagen från mellanöstern som har börjat flyga på både Stockholm Arlanda Köpenhamn Kastrup och Oslo Gardemoen med dagliga avgångar.

Hur hittar du lägsta pris på flygbiljetterna?
Börja din sökning med att skriv in dina önskade datum, det är störst chans att hitta lägst pris om du söker mitt i veckan, dvs tisdagar onsdagar och torsdagar. Ska du vara borta i 2 veckor kan det faktiskt också löna sig att förlänga resan till kanske 16 dagar och på så sätt komma ner betydligt i pris. Håll dig borta från skolornas lov och prova med att ändra datum så kommer du att uppleva större chans att få tag i dom flygbiljetter som har allra lägst pris.
Kan du ta en övernattning på vägen så ökar det chansen till ännu ett bra pris. Särskilt är det flygbolagen från mellanöstern som kan erbjuda dessa avgångar med övernattning. Kom ihåg att det inte alltid ingår hotell i priset och kan bli en dyrköpt upplevelse som du skulle kunna vara utan.

För att söka efter flygbiljetter till Thailand kan du använda dig av dom etablerade resebyråerna som finns på nätet.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter