Rikta blicken mot Danmark och spara tusenlappar!

Smålänningar och Östgötar kan spara tusenlappar på att blicka söderut på vårt grannland Danmark när det gäller att hitta billiga flygbiljetter till Thailand

Det är ju igen ingen nyhet att Köpenhamns flygplats Kastrup är en stor och väl trafikerad flygplats. Ofta glöms alternativet till Stockholm Arlanda bort då Kastrup känns avlägset till i förhållande var man bor.  Vi på Allt Om Thailandsresan har gjort en jämförelse hur det påverkar Östgötars och smålänningars biljettpriser om man söker på Köpenhamn och Arlanda och då tagit hänsyn till hur man kollektivt kan transportera sig med tåg till dom två flygplatserna. 

En vanlig vardag kan du åka tåg med 5 direktavgångar till Kastrup från Norrköping och Linköping och Nässjö och 15 avgångar med ett byte. 

Att resa till Arlanda från samma stationer erbjuds det 6 direktavgångar från Östergötland och 22 avgångar med ett tågbyte. Tittar vi närmare på priserna är det billigaste tågbiljetten till Kastrup 309:- för en vuxen och till Arlanda 411:- för en vuxen, då med ett tågbyte för vardera avgångarna.

Fördelen med att resa med tåg är att du kommer ända fram och behöver endast ta rulltrappan upp så når du terminalerna och du kan lugnt luta dig tillbaka och behöver inte stressa för att sätta bilen på någon långtidsparkering. Du kan istället börja njuta av din semester.

Med detta resonemang får tillgång till ett större utbud med flygavgångar och fler flygbolag som flyger dig till Bangkok. Testa med att söka från de olika flygplatserna, skillnaden gör att du kan spara tusenlappar!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter