Dyk med Dive Zone i Mae Phim

Scandinavian Dive Zone, med Anders och Helene i spetsen är ett svenskt dykföretag mitt i Mae Phim, erbjuder dykutbildningar på svenska och engelska, snorklingsutfärder, svenskt café, europeiska lättluncher  och thaimat , taxiservice, turistinformation och mycket mer. Här berättar vi om Scandinavian Dive Zone i Mae Phim

Anders och Helene Bellström startade Scandinavian Dive Zone år 2010. deras mål är att vara ett litet, personligt kvalitetsföretag och de utökar sitt utbud stegvis med nyheter och försöker ständigt förbättra verksamheten. Dom lägger mycket energi och antsränger sig för att deras kunder ska vara nöjda med utbudet och service och återkomma årligen till underbara Mae Phim

Om du vill lära dig dyka hos Dive Zone behöver du fylla 15 år innevarande år. Utbildningen består av tre förmiddagars teori och tre praktikeftermiddagar i pool samt två heldagar på havet med sammanlagt sex dyk. Anders är din dykinstruktör och stort fokus ligger på säkerhet så du känner dig trygg under ytan. Efter avklarad kurs får du ett certifikat som räcker ner till 20 meter och gäller över hela världen!

Dive Zone i Mae Phim kombinerar dyk- snorklings- och relaxutfärder på havet och åker ut till de tre öarna eller Koh Talu utanför Mae Phim. Du blir upphämtad där du bor med Dive Zone egna songthaew innan avfärd och hemskjutsad när vi kommer tillbaka till kaj. dom använder sig av en slowboat som är lagom stor och gemytlig för ca 20-25 personer. Det är lätt att kliva i vattnet från badstege eller som många ungdomar älskar, att hoppa från övre soldäck. Första stoppet blir vid Sköldpaddsön, där vi tittar på levande sköldpaddor i olika storlekar.


En fantastisk doft sprider sig när kocken ombord brassar thailunch och ordspråket ”Sjön suger” blir aldrig så levande som då!

Förutom utfärder och utbildningar drivs ett svenskt café det som kunderna kan komma till. Samma gäller här, kvalitet är måttot. De använder endast naturliga råvaror och bakverken ska smaka som de gör i Sverige. Ingen blir besviken* (*reds anmärkning)

I år presenterar Scandinavian Dive Zone Mae Phim nyheter som svensk/internationell frukost och thailuncher. En annan bra service är att dom hämtar kunder som har lite långt att åka. Ring gärna dagen innan om ni vill äta  frukost på Scandinavian Dive Zone avslutar Helene.

Dive Zone:s öppetider är 9-18 varje dag, hela året om. För kontakt och information vänligen maila: andersbellstrom@gmail.com eller fb Dive Zone Thailand eller
tel : 0912417050 Helene
0852770793 Anders
Besök deras Facebooksida här 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter

Dykning i Mae Phim, klicka på bilderna!