Emirates med dagliga flygningar från Arlanda utökar flottan med sin 38:de A380

Flygbolaget Emirates har fått leverans av sin 38: e A380, vilket ökar det totala antalet flygplan i flottan till 207 st flygplan. Emirates flyger dagligen från Stockholm Arlanda till Dubai och vidare till Bangkok!

Emirates flyger dagligen från Stockholm Arlanda till Dubai med Boeing 777 och vidare till Bangkok med både A380 och Boeing 777.  Emirates är klassas som världens finaste flygbolag 2013 av SkyTrax.
Att resa till Bangkok med Emirates kan vara skönt pga. av bytet i Dubai för att sträcka på benen och att man rest halvvägs till Bangkok. Emirates tillåter 30 kg bagage per person på sina resor.

De nya flygplanen kommer att hjälpa det Dubai - baserade flygbolaget att möta en ökande efterfrågan på  flygningar med superjumbon på dess mest efterfrågade och trafikerade rutter om i världen .

Emirates är Europas största operatör av A380 och har ytterligare 51 st A380 flygplan är på order hos den franska tillverkaren . Nästan 17 miljoner passagerare har rest på Emirates A380 sedan den först lanserades 2008 och hade möjlighet att uppleva den ultimata komforten och lyxen i flygplanets interiör .

Passagerare i alla klasser kan njuta med 1.500 kanaler av de senaste filmerna , TV-program och musik från hela världen tillsammans med en rad olika spel på de prisbelönta  inflight underhållningssystemen som erbjuds . Den senaste tekniken gör det möjligt för passagerare att hålla kontakten under hela flygningen med höghastighets-Wi - Fi och mobiltelefon -och datatjänster .

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter